9 Aralık 2011 Cuma

Zordur Sevmek



(Eylül 2011)

Zordur sevmek,öyle kolay değil. Çocuk oyuncağı değildir.

Ya hep seversin yada baştan çekip gidersin. Bırakıp gitmezsin öyle yarı yolda. Verdiğin sözlerın arkasında durmayı bilirsin. 

Hata da yaparsın elbet. Ya da o hata yapar. Affetmeyi bilrsin. Sabretmeyi bilirsin. Gerektiğinde susmayı bilirsin. Haklı da olsan özür dilemeyi bilirisn. Gurur yapmazsın sırf onu kaybetmemek için. 

Dertlerını sıkıntılarını anlatır sana. Hem annesı hem babası hem kardeşi hem arkadaşı hem de sevgilisi olmayı bilirsin yeri geldiğine. Derdine derman olursun. Olamasan da yanında olduğunu hissettirisin bir kere.

Kavgası bile tatlı olmalı aşkın. Sinirlendin diye ağzına ne geldiyse söylemezsin. Kalbini kırmamak için özen gösterırsın. Oldu ya yaptın bi hata, kırdın kalbını. Özür dilemesin, bilirsin. Kendını affettirmeyi bilmelisin önce.

Onu tanımayı bilmelisin. Aşka seyirci kalmamayı bilmelisin. Sadece sen ya da o emek vermemeli bu ilişkiye. İki tarafında üstüne düşeni yapması gerektiğini öğrenmelisiniz. 

Çok geldi değil mi, bu kadar şeye katlanmak çok ve zor geldi. İşte aşk öyledir. Zordur ve herkesin başarabileceği bir şey değildir. 

Zorluğunun farkında olmadan bu maceraya atılan herkes katildir. Bir kalp öldürmüştür o, artık masum değildir. Çekip gitmiştir, kırmıştır, kandırmış, aldatmıştır. Belki de kendini kandırmıştır, kim bilir. Başarabileceğini zannedip atılmıştır,ama yanılmıştır.

Katil olmak çok kolay, aşkı başarabilmek çok zor. 

Ve insanlar, hep kolayı seçer

Gözde / İçimden Gelen Her Şey 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler